Ούτε ο Φλωρινιώτης: Εμφάνιση- έπος από τον παίκτη του ΠΑΟ που «σκότωσε» τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Ούτε ο Φλωρινιώτης: Εμφάνιση- έπος από τον παίκτη του ΠΑΟ που «σκότωσε» τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Κι όμως, βγήκε όντως έτσι έξω...

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εφτά ολόκληρα- και αριθμητικώς, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: 7/8 εύστοχα σουτ έξω από την γραμμή του τρίποντου, «σφραγίζοντας» με 26 προσωπικούς πόντους ένα εύκολο απόγευμα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (τότε) να «περνάει» από την έδρα του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Κένεντι Ουινστον, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Τριφυλλιού την σεζόν 2007-2008 και στις 17 Φεβρουαρίου του 2008 πήρε… φωτιά εντός των 4 γραμμών του ΣΕΦ, «σκοτώνοντας» τον αιώνιο αντίπαλο της ομάδας του.

Ο συμπαθής Αμερικανός- που, ειρήσθω εν παρόδω, έχει ν’ αγωνιστεί σ’ επαγγελματικό επίπεδο από το 2016- πέρασε πριν από 10+ χρόνια από τα μέρη μας, πρώτα με τη φανέλα του Πανιωνίου, πριν μεταπηδήσει στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, αυτό που έκανε προσφάτως, από ενδυματολογικής απόψεως, είναι ένα πραγματικό… έγκλημα και φέρνει στο νου τις πιο ένδοξες στιγμές του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί η αμφίεσή του παραπέμπει σε My Style Rocks, αλλά από εκείνες τις φορές που οι παίκτες «τρώνε άκυρο» από το πρώτο δευτερόλεπτο!

Δείτε την εμφάνιση- τραγωδία και κλάψτε ελεύθερα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.