«Τελειώνει» νέο μεγάλο όνομα από το σχήμα του Σφακιανάκη!

«Τελειώνει» νέο μεγάλο όνομα από το σχήμα του Σφακιανάκη!

Ρεπορτάζ θέλει την τραγουδίστρια να μην συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Νότη.

Πονοκέφαλο προκαλούν στον επιχειρηματία – ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Γκάζι» μετά τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν την Πάολα να αρνείται να συνεχίσει τις εμφανίσεις της με τον Νότη Σφακιανάκη.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου, η καλλιτέχνις είχε ξεκαθαρίσει πως μόνο ευχαριστημένη δεν ήταν με τη νέα πραγματικότητα, ωστόσο το σχήμα όχι απλά πέτυχε, μα όπως χαρακτηριστικά λένε οι θαμώνες… δεν πέφτει καρφίτσα.

Έτσι, ο επιχειρηματίας είχε σκοπό να «μεταφέρει» το σχήμα στη Θεσσαλονίκη (όπως γίνεται συνήθως με τις επιτυχημένες συνεργασίες στην Αθήνα», η Πάολα, όμως, φέρεται να μην συμφωνεί.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», υποστηρίζει πως η Πάολα ξεκαθάρισε τη θέση της και δεν επιθυμεί μετά τη λήξη των προγραμματισμένων και συμφωνηθέντων εμφανίσεων στην Αθήνα, να συνεχίσει με τον Σφακιανάκη και τους Goin’ Through -που αντικατέστησαν τον Παπαδόπουλο- στη συμπρωτεύουσα.

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο τονίζεται πως υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Πάολα ήταν εκείνη που προσφέρθηκε να κόψει μέρος του δικού της προγράμματος, προκειμένου να παραμείνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο σχήμα, κάτι που, όμως, ο Σφακινάκης δεν δέχτηκε, με αποτέλεσμα η συνεργασία να χαλάσει λίγο πριν την πρεμιέρα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.