
Έτοιμη να κατακτήσει ρεκόρ Γκίνες είναι μία γιαγιά στα 105 της χρόνια.
Η Παναγιώτα Στεφανιδάκη, που μένει στην Κάλυμνο και είναι μία από τις γηραιότερες γυναίκες της Ελλάδας, έχει αποκτήσει 87 δισέγγονα.
Η περήφανη γιαγιά με τα 50 εγγόνια και τα 87 δισέγγονα γεννήθηκε στο ακριτικό νησί της Καλύμνου, από Καλύμνιους γονείς. Παντρεύτηκε τον μικρασιάτικης καταγωγής Μιχαήλ Στεφανιδάκη που γεννήθηκε στην Αλικαρνασσό, από Κρητικό πατέρα και μητέρα από τη Κω.
Απέκτησε μαζί του δέκα παιδιά (5 αγόρια και 5 κορίτσια): Τον Νικόλα, τον Χρήστο, τον Παντελή, τον Γιάννη και τον Κώστα αλλά και τη Θεμελίνα, τη Σεβαστή, την Αγγελική, τη Γεωργία και τη Μαρία.
Kατά τη μακρά διάρκεια της ζωής της, έχει αποκτήσει 50 εγγόνια, 87 δισέγγονα και 2 τρισέγγονα μέχρι σήμερα, επίτευγμα που σίγουρα αποτελεί ρεκόρ και ενδεχομένως θα μπορούσε να της χαρίσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.
Τέλος, όπως αναφέρει η rodiaki.gr, αν και η κυρά Παναγιώτα είναι 105 ετών συνεχίζει να είναι δραστήρια όσο μπορεί, καθώς σύμφωνα με το τοπικό μέσο η Καλύμνια γιαγιά φροντίζει μέσα στο γηροκομείο όσο μπορεί και τους υπόλοιπους τροφίμους του χώρου όπου διαμένει.

Τελευταίες Ειδήσεις
- Αντιδράσεις στη Χαριλάου Τρικούπη για την επικοινωνιακή διαχείριση Δούκα
- Ο εφιάλτης του ναζιστικού μορφώματος επιστρέφει και καταστρώνει ήδη τα σχέδιά του
- Το «ψηφιακό στρατηγείο» της Καρυστιανού

Τι είναι το Exodos; Εσύ!
Λίγο πριν μπει το ΣΚ, ακούμε Stolen Mic στο Αιγάλεω και πίνουμε μπίρες στην Τεχνόπολη
«Cleansed»: Μια ιστορία αγάπης, ακραίας βίας, υψηλού συμβολισμού και ευγενούς ποίησης

Kουίζ Γεωγραφίας «Βρες τη σημαία»: To ‘χεις να βρεις ποια σημαία ανήκει πού ή μπα;
Κουίζ «Διάσημα Λογότυπα» : Μπορείς το 10/10 στο κουίζ που οι περισσότεροι την πατάνε ενώ τα βλέπουν κάθε μέρα;
Κουίζ ”Animal Kingdom”: Μπορείς το 10/10 στο απόλυτο κουίζ για το ζωικό βασίλειο;
