Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στον «Ερυθρό Σταυρό»

Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στον «Ερυθρό Σταυρό»

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε άλλα σκηνικά βίας στα νοσοκομεία της χώρας.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε άλλα σκηνικά βίας στα νοσοκομεία της χώρας.

Μεροκάματο τρόμου φαίνεται πως κάνουν γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία της χώρας, τα οποία δείχνουν να βρίσκονται στο έλεος τόσο ληστειών όσο και βίαιων περιστατικών που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές των εργαζομένων. Τελευταίο κρούσμα, η επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε μια νοσηλεύτρια στον Ερυθρό Σταυρό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Η εργαζόμενη στο νοσοκομείο φαίνεται πως ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού στον ίδιο όροφο υπήρχαν δυο αστυνομικοί που φυλούσαν ασθενή και την γλίτωσαν από την επίθεση του δράστη.

Το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στον Ερυθρό Σταυρό όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, με έναν ασθενή να το σκάει από το νοσοκομείο χωρίς εξιτήριο και να γυρίζει μετά από μερικές ώρες για να στήσει «καρτέρι» στη νοσηλεύτρια και να την μαχαιρώσει στο πόδι.

Πιο συγκεκριμένα, ένας χειρουργημένος ασθενής στην αγγειοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, είχε φύγει χωρίς να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Δευτέρα (14/1) και μερικές ώρες μετά γύρισε και έστησε καρτέρι στην προϊσταμένη του τμήματος την οποία τραυμάτισε.

Ο άντρας όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ και αντίκρισε την προϊσταμένη και μια άλλη νοσηλεύτρια ξαφνικά άρχισε να βρίζει την γυναίκα ενώ δεν έμεινε μόνο σε αυτό καθώς την χτύπησε με μαχαίρι στο πόδι προκαλώντας της βαθιά τραύματα.

Αμέσως η τραυματισμένη γυναίκα μαζί με την άλλη νοσηλεύτρια η οποία ήταν μάρτυρας της επίθεσης, κάλεσαν σε βοήθεια και οι δυο αστυνομικοί που φρουρούσαν ασθενή κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Η άτυχη νοσηλεύτρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο ημέρες στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Θυμίζουν είχαν προηγηθεί εγκληματικές ενέργειες στα πέριξ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη, ενώ απόπειρες βιασμού έχουν σημειωθεί δίπλα στα κάγκελα του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.