Γκλέτσος: «Παραιτούμαι από δήμαρχος αν τα Σκοπιά πάρουν το όνομα Μακεδονία»

Γκλέτσος: «Παραιτούμαι από δήμαρχος αν τα Σκοπιά πάρουν το όνομα Μακεδονία»

Σε παραίτηση από την θέση του δημάρχου Στυλίδας, όπως είχε δεσμευτεί, θα προχωρήσει ο Απόστολος Γκλέτσος αν τελικά εμπεριέχεται ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

Με ανακοίνωση του δηλώνει πεπεισμένος ότι ξένα κέντρα εξουσίας πιέζουν τους Έλληνες πολιτικούς να δεχτούν την συνθέτη ονομασία και η παραίτηση του αντιπολιτεύεται τα κέντρα αυτά. Ωστόσο, ο κ. Γκλέτσος συνεχίζει κανονικά τον προεκλογικό του αγώνα για την διεκδίκηση της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του, «σαφέστατα ισχύει η δήλωσή μου ότι εάν τελικά περάσει το όνομα των Σκοπίων με συνθετικό τη λέξη Μακεδονία, θα παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου από το Δήμο Στυλίδας. Είμαι πεπεισμένος, ότι κανείς Έλληνας πολιτικός δεν επιθυμεί πραγματικά να συμβεί αυτό. Καταλαβαίνω ότι ξένα κέντρα, παράκεντρα εξουσίας πιέζουν αφόρητα γι’ αυτό. Η παραίτησή μου λοιπόν ειρηνικά και ταπεινά αντιπολιτεύεται αυτά τα κέντρα και όχι το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Βεβαίως με το ίδιο ηθικό συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.