Νέες καταγγελίες για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη

Τι ισχυρίζονται φίλοι της.

Μία από τις καλύτερες φίλες της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε το σοκ που υπέστη όταν τέσσερις ημέρες πριν από τη σύλληψη των δύο ανδρών συνάντησε νεαρά άτομα στη Ρόδο που έκαναν λόγο για εκβιασμό της άτυχης φοιτήτριας.

«Ξέρουμε ποιοι και γιατί τη δολοφόνησαν», της είπαν άνθρωποι που γνώριζαν την άτυχη Ελένη.

«Ξέρω λέει ποιος το έκανε και ότι την εκβίαζε. Πιστεύω ότι παρασύρθηκε. Έχουν ειπωθεί ένα σωρό πράγματα, ότι η Ελένη είχε ακούσει κάτι ότι για αυτό κατέληξε έτσι όλη η ιστορία. Μου έβγαζε το αίσθημα ότι ήταν ένα παιδί το οποίο είχε άγνοια κινδύνου και ότι ήταν λίγο μαζεμένη να το πω, λίγο μετρημένη στα λόγια της. Η Ελένη ήταν αρκετά αγαθή και είχε ανάγκη για κοινωνικοποίηση πάρα πολύ», είπε μιλώντας στο STAR η φίλη της φοιτήτριας.

Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί της όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ήταν ένας συμφοιτητής της. Έχει καταθέσει ήδη στο λιμενικό. Η Ελένη ήταν απογοητευμένη από τις σχέσεις της, αποκάλυψε ο ίδιος στο Star.

-Σου έλεγε ότι γνώρισε κάποιον;

«Δεν μου έλεγε ότι γνώρισε μου είχε πει για το παρελθόν της ότι ήταν απογοητευμένη αυτό. Από σχέσεις γενικότερα», λέει.

-Σου είχε αναφέρει κάτι για βιασμό;

«Όχι ποτέ. Ήταν πολύ χαρούμενο, ανοιχτό άτομο», ανέφερε.

Ο πόνος είναι αβάσταχτος για τους γονείς και τον αδερφό της Ελένης. Το κορίτσι τους θα γινόταν 22 ετών. Το πρωί τέλεσαν τρισάγιο κρατώντας στα χέρια τους την αγαπημένη της τούρτα. Ο πατέρας της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε:
«Είχαμε τα 22 κεράκια πάνω σε μια μικρή τούρτα που της άρεσε και την αφήσαμε εκεί. Κάποιοι φρόντισαν να είναι μακριά από εμάς, να είναι αλλού ψηλά στον ουρανό».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.