Βιασμός ταξιτζή: Απορρίφθηκε το αίτημα του ηθοποιού για αποφυλάκιση

Βιασμός ταξιτζή: Απορρίφθηκε το αίτημα του ηθοποιού για αποφυλάκιση

Ο ηθοποιός είχε υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισης, το οποίο ωστόσο, δεν έγινε αποδεκτό, παρότι η πλευρά του διατεινόταν ότι είχε αδιάσειστα στοιχεία, που συνηγορούσαν στην αθωότητά του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 29χρονος «συνελήφθη την 13-11-2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού», ενώ «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».

Ο 24χρονος ταξιτζής παρέλαβε τον φερόμενο ως δράστη, με σκοπό να τον μεταφέρει στους Αμπελοκήπους. Ο οδηγός ταξί ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι όταν έφτασαν στο σημείο προορισμού τους περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες, οι οποίοι του πρότειναν να συνευρεθούν ερωτικά. Οπως υποστήριξε, αρνήθηκε και- χωρίς να αποβιβαστεί ο 27χρονος πελάτης του, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει χρήση ουσιών- απομακρύνθηκε από το σημείο.

Η κούρσα κατέληξε τελικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.