
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού έθεσε τον Σπύρο Δανέλλη ο Σταύρος Θεοδωράκης, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
Η διαγραφή ήρθε λίγες ώρες αφού ο κ. Δανέλλης, απάντησε στο τελεσίγραφο που του έδωσε ο κ. Θεοδωράκης προκειμένου να αποσαφηνίσει τη θέση του αναφορικά με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Ο κ. Δανέλλης, αργά το βράδυ της Δευτέρας γνωστοποίησε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.
Ηδη από νωρίς το πρωί βουλευτές του Ποταμιού είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση του Σπύρου Δανέλλη και θεωρούσαν δεδομένη τη διαγραφή του από τον Σταύρο Θεοδωράκη, όπως και έγινε.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βεντέτες – μια «παράδοση» βουτηγμένη στο αίμα: Πάνω από 1.000.000 αδήλωτα όπλα στην Κρήτη
 - Δημοσκόπηση-«χαστούκι» για τη Δημοκρατία – Η «γκρίζα ζώνη» εκτοξεύτηκε πάνω από το 20%, αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης
 - Ζοχράν Μαμντάνι: Ο σοσιαλιστής που ταράζει τα νερά της Ν. Υόρκης – Έτοιμος να γράψει Ιστορία ο Μουσουλμάνος υποψήφιος δήμαρχος