Νέα σειρά αγόρασε το Netflix

Νέα σειρά αγόρασε το Netflix

Μία ακόμη αφορμή για... κάψιμο.

Η σειρά «Καλύτεροι από τους ανθρώπους», είναι μια σειρά επιστημονικής φαντασίας με δραματικό περιεχόμενο που αναφέρεται στο εγγύς μέλλον, όπου τα ανθρωπόμορφα ρομπότ γίνονται μέλη της κοινωνίας. Αποτελείται από 16 επεισόδια και προβάλλεται ήδη από την διαδικτυακή πλατφόρμα Start και τον on-line κινηματογράφο του «πρώτου καναλιού»της ρωσικής τηλεόρασης, ενώ αργότερα θα μεταδοθεί και από την τηλεόραση.

Μια από τις πηγές της εφημερίδας, ανέφερε ότι το κόστος του ενός επεισοδίου έφθασε περίπου τα 20 εκατομμύρια ρούβλια, ενώ το συνολικό κόστος της σειράς έφθασε τα 320 εκατομμύρια ρούβλια.

 

Η Netflix έχει αγοράσει αρκετές ρωσικές σειρές όπως «Ο Τρότσκι», «Η μέθοδος» η σειρά «Μαζόρ» και πολλές άλλες μεταξύ των οποίων και η ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο παιδική σειρά « Η Μάσα και ο αρκούδος». Τον Σεπτέμβριο αγόρασε την σειρά «Βασανιστική πορεία» που αποτελείται από 12 επεισόδια, δίνοντας 500.000 δολάρια, ποσό που θεωρείτο εκείνη την περίοδο το μεγαλύτερο που είχε καταβάλει η αμερικανική πλατφόρμα για ρωσική σειρά.

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που διέθεσε η αμερικανική πλατφόρμα για να αγοράσει την σειρά αυτή, είναι το υψηλότερο που έχει καταβληθεί για αγορά ρωσικής σειράς, δηλώνει ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Expokontent Αλεξάντρ Μντέστοφ, προσθέτοντας ότι «είναι η πρώτη περίπτωση που η Netflix βάζει σε ρωσική σειρά το λογότυπο της».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.