
Τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί απόψε 19.00 – 22.00 στον ΣΚΑΪ και 48ωρη απεργία το Σαββατοκύριακο, μετά την απόλυση 12 δημοσιογράφων.
Η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ μαζί με τα μέλη του ΔΣ πήγαν στις εγκαταστάσεις του Νέου Φαλήρου προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνέλευση με το σύνολο των εργαζομένων.
Νωρίτερα σήμερα απολύθηκαν δώδεκα δημοσιογράφοι από τον σταθμό οι οποίοι καλύπτουν διάφορους τομείς ρεπορτάζ. Πρόκειται για τους Ιουλία Βελισσαράτου, Κλειώ Νικολάου, Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Βασίλη Τάνη, Μαρία Καραγιώργου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Σταύρο Σαμουηλίδη, Σοφία Τσίπα, Σταύρο Οικονομόπουλο, Ζωή Κατζαγιαννάκη και Μαρία Φαρμακιώτη.
Μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης οι εργαζόμενοι και η ΕΣΗΕΑ θα προχωρήσουν σε ανακοίνωση των αιτημάτων αλλά και της συνέχειας που θα έχουν οι κινητοποιήσεις τους. Επιπλέον τα μέλη της ΕΣΗΕΑ θα ζητήσουν συνάντηση με τους επικεφαλής του ΣΚΑΪ.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Τροχαία δυστυχήματα: Συντελείται γενοκτονία – 23 νεκροί από τις αρχές Οκτωβρίου, κάθε χρόνο θρηνούμε μια «μικρή Ελλάδα»
- Μια σήραγγα για την ειρήνη; Το σχέδιο Πούτιν–Τραμπ και η πρόταση στον Έλον Μασκ
- Η εκεχειρία κρέμεται από μια κλωστή: Ισραήλ και Χαμάς σε ανοιχτή σύγκρουση και ο φόβος επιστροφής του πολέμου
- #ΣΚΑΙ