Τι δείχνουν τα στοιχεία του Pornhub-Τι βλέπουν οι Έλληνες

Τι δείχνουν τα στοιχεία του Pornhub-Τι βλέπουν οι Έλληνες

Tην 27η θέση,στην παγκόσμια κατάταξη των «πονηρών» χρηστών του διαδικτύου που αναζήτησαν ερωτικό περιεχόμενο στο Pornhub, κατέλαβε η Ελλάδα το 2018. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, το 2018, το 27% -σχεδόν το ένα τρίτο δηλαδή- των επισκεπτών του Pornhub ήταν γυναίκες (ο παγκόσμιος μέσος όρος είναι το 27%), ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα ήταν τα 11 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά στις προτιμήσεις των επισκεπτών, ο πρώτος -με διαφορά (!)- όρος που αναζήτησαν οι Ελληνες επισκέπτες του Pornhub, το 2018, ήταν το… “Greek”! Αμέσως μετά ήταν το… milf, το greek amateur (Ελληνας/-ίδα ερασιτέχνης), το greek pornstars (Ελληνας/-ίδα πόρνσταρ), ενώ ακολουθούν πιο «πιπεράτες» προτιμήσεις.

Μεταξύ άλλων, στοιχείων προκύπτει η προτίμηση των Ελληνων στις Τσέχες (και τους Τσέχους), με την αναζήτηση του όρου να είναι κατά 48% αυξημένη συγκριτικά με τον παγκόσμιο μέσο όρο. Εντύπωση προκαλεί και η αυξημένη κατά 53% (συγκριτικά με τον υπόλοιπο κόσμο) αναζήτηση της λέξης… Euro καθώς και η κατά 144% μεγαλύτερη αναζήτηση του όρου… πόδια (feet).

inner

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.