Μίκης Θεοδωράκης για την επίσκεψη Μέρκελ: «Υπέταξε τον Τσίπρα, ήλθε να ελέγξει τα αποκαΐδια»

Μίκης Θεοδωράκης για την επίσκεψη Μέρκελ: «Υπέταξε τον Τσίπρα, ήλθε να ελέγξει τα αποκαΐδια»

Επικριτικός κατά του Αλέξη Τσίπρα και της Ανγκελα Μέρκελ εμφανίζεται ο Μίκης Θεοδωράκης, σε παρέμβασή του με αφορμή την επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας στην Αθήνα.

Σε κείμενο στην προσωπική του ιστοσελίδα, το πρώτο μετά από καιρό, ο συνθέτης τονίζει ότι η καγκελάριος «επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα».

Και προσθέτει: «Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια». Συνεχίζει γράφοντας ότι η «άσπονδη φίλη» των Ελλήνων περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, «ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικού λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.