
Ξεκάθαρος ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίσουν κατά της κυβέρνησης στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης που προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο Open, εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.
«Βεβαίως θα ψηφίσουμε κατά γιατί όταν ζητείται ψήφος εμπιστοσύνης για τη Συμφωνία των Πρεπσών με την οποία διαφωνούμε θα ήταν οξύμωρο να μην το κάναμε» δήλωσε ο κ. Κατσίκης.
Επανέλαβε, δε, ότι «το έχει τονίσει πολλάκις ο Καμμένος εδώ και καιρό ότι θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση και ότι ο μικρός κυβερνητικός εταίρος δεν θα υπάρχει.
Ο κ. Κατσίκης υποστήριξε, ακόμα, ότι «αυτή τη στιγμή μια αντίθετη προς την κομματική γραμμή έχει εκφραστεί, αυτή του Παπαχριστόπουλου» προσθέτοντας στην ερώτηση αν εννοεί ότι οι υπόλοιποι βουλευτές θα συνταχθούν με τη γραμμή Καμμένου ότι «αυτό λέω πως οι υπόλοιποι βουλευτές θα ακολουθήσου την κομματική γραμμή».
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε, τέλος, «έντιμη» τη στάση του πρωθυπουργού ότι «πρώτα θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και αν την πάρει τότε θα προχωρήσει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εμένα με ικανοποιεί η εξέλιξη αυτή».
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βασανιστήρια, εκτελέσεις και σιωπή στο Κρεμλίνο – Έρευνα σοκ αποκαλύπτει φρικαλεότητες Ρώσων διοικητών σε στρατιώτες
- Νέα «εστία φωτιάς» στη ΝΔ: Μπακογιάννη: «αλαζονική κίνηση» – Κικίλιας: «Είμαστε κράτος δικαίου όχι καφενείου και γνωστών»
- Μετωπική στο ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ρέπει προς τα αριστερά, Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος τον «σφάζουν με το γάντι»