Άγρια κόντρα στη Βουλή: «Για νυφούλα καλός είσαι» – «Δεν θα γίνουμε ο ρεπατζής του Καμμένου»

Άγρια κόντρα στη Βουλή: «Για νυφούλα καλός είσαι» - «Δεν θα γίνουμε ο ρεπατζής του Καμμένου»

Άγρια κόντρα το πρωί στη Βουλή ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και στον Γιώργο Αμυρά.

«Ξεχάστε και τις Πρέσπες και τις Τριχωνίδες και όλες τις λίμνες, το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης», είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

Παράλληλα ο κ. Αμυράς επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο και στη συνέχεια επικράτησε ένταση όταν τον ρώτησε αν αυτό είναι το τελευταίο του νομοσχέδιο. Το αποτέλεσμα ήταν να ανέβει η ένταση.

Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί.

Καμμένος: Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω.

Αμυράς: Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες.

Καμμένος: Εσείς φαίνεστε τι είστε…

Αμυράς: Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Καμμένος: Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως.

Η διαφοροποίηση του κ. Αμυρά από την επίσημη γραμμή του Ποταμιού, αλλά και η επίθεση που έκανε προς το πρόσωπό του, σχολιάστηκε με ιδιαίτερο τρόπο από τον Πάνο Καμμένο.

Ουσιαστικά ο κ. Αμυράς προχώρησε σε ευθεία διαφοροποίηση από τη θέση του Ποταμιού η οποία διατυπώθηκε μόλις χθες. Ο κ. Αμυράς από το βήμα της Βουλής και ενώ το Ποτάμι έχει δηλώσει από χθες ότι θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, απαντώντας στον Νίκο Φίλη κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει ψηφο εμπιστοσύνης αν ο Πάνος Καμμένος φύγει από την κυβέρνηση, αλλιώς, όπως είπε, το Ποτάμι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.