Καινούργιου εναντίον Γερμανού: «Έχω σοκαριστεί! Μετά από όλο αυτό συνέχισε να με χτυπάει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καινούργιου εναντίον Γερμανού: «Έχω σοκαριστεί! Μετά από όλο αυτό συνέχισε να με χτυπάει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή Ευτυχείτε βρέθηκαν στο στόχαστρο μετά τις τοποθετήσεις τους για την εμφάνιση μελών του διάσημου κορεατικού συγκροτήματος BTS.

Η παρουσιάστρια έγινε αποδέκτης εκατοντάδων υβριστικών μηνυμάτων στους λογαριασμούς της στα social media, ενώ δέχτηκε σκληρή κριτική από τη Ναταλία Γερμανού.

Στην εκπομπή της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για το θέμα, ενώ απάντησε και στη Ναταλία Γερμανού.

«Δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο συγκρότημα και όντως είναι εξαιρετικοί. Θέλω να σας παρακαλέσω να λήξει εδώ όλο αυτό, γιατί ειλικρινά έχω σοκαριστεί, ανακατεύτηκα, δεν γίνεται να υπάρχει τέτοιο μίσος και τόσος φθόνος.

Και μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια παρουσιάστρια που σέβομαι και αγαπάω -έχω σοκαριστεί με τις δηλώσεις της-, μας έκανε και μάθημα για την κορεατική μουσική. Μετά από όλο αυτό που έχω υποστεί, συνέχισε να με χτυπάει. Ευχαριστώ Ναταλία μου! Όχι, ευχαριστώ πολύ! Πέρασα ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Εγώ τόσα χρόνια μιλάω μόνο με τα καλύτερα για τη Ναταλία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό, αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Δεν έχω λόγια! Το πολύ πολύ να πάθω όλα αυτά που λένε Ναταλία μου! Δεν πειράζει» είπε.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.