Περίπατος Ολυμπιακού σε ιστορική βραδιά Σπανούλη

Περίπατος Ολυμπιακού σε ιστορική βραδιά Σπανούλη

Έγραψε ιστορία ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο για ένα δεκάλεπτο και… κάτι, όμως ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό, κυριάρχησε στην αναμέτρηση και έφτασε σε άνετη νίκη (101-75), λίγο πριν την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague για το 2019 σε μια ξεχωριστή βραδιά για τον Βασίλη Σπανούλη!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ήθελε 4 ασίστ, πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την ΑΕΚ, ώστε να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων πασέρ του πρωταθλήματος.

Αυτές τις βρήκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ένωση και έφτασε τις 2.145 τελικές πάσες, προσπερνώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που μετρούσε 2.144. Έτσι «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων πασέρ του πρωταθλήματος, ενώ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του πρωταθλήματος της Basket League!

Η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έδωσε φόρα στον Ολυμπιακό! Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είδε την ΑΕΚ να είναι ανταγωνιστική μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου, όμως όταν πάτησε… γκάζι επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της.

Οι Πειραιώτες βρήκαν πολλές λύσεις στην επίθεσή τους και δίχως να κινδυνεύσουν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έφτασαν σε μία ακόμα νίκη, συνεχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο στο 2019. Κι όλα αυτά, λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσουν Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μπλατ ανέβηκε στο 11-1, την ίδια στιγμή που η Ένωση υποχώρησε στο 8-4, με το πέρας 12 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Basket League, Η Ένωση, από την πλευρά της, πλέον σκέφτεται την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπάμπεργκ, του Νίκου Ζήση, για το Champions League (08/01).

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.