Προσκυνήστε το είδωλο! Έτσι είναι σήμερα η Αννίτα Ρασσιά του «Κακού Βεζύρη» – ΦΩΤΟ

Προσκυνήστε το είδωλο! Έτσι είναι σήμερα η Αννίτα Ρασσιά του «Κακού Βεζύρη» - ΦΩΤΟ

Εντελώς διαφορετική από την εικόνα που είχαμε συνηθίσει.

Ο χαιρετισμός «Προσκυνήστε το είδωλο» έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Η Αννίτα Ρασσιά από τη μεριά της, αποτέλεσε δικαίως τον πιο cult χαρακτήρα που είδαμε ποτέ σε σειρά με ελληνική υπογραφή.

Και όλα αυτά χάρη στη μοναδική ερμηνεία της Ναταλίας Καποδίστρια. Λόγω της φιλικής της σχέσης με τον Χάρη Ρώμα δε, την είχαμε απολαύσει σε guest ρόλους τόσο στους «Μεν και Δεν», όσο  και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Παρά τους κωμικούς της ρόλους, πρόκειται για αριστούχα απόφοιτη της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου! Η ηθοποιός που αγαπήσαμε στα τέλη της δεκαετίας των ‘90s, έχει πλέον εγκαταλείψει τα τηλεοπτικά πλατό και την Αθήνα. Ζει μόνιμα στην Κέρκυρα -το νησί από όπου κατάγεται- και ασχολείται με το θέατρο τη ζωγραφική και την ποίηση.

Διδάσκοντας στα εργαστήρια του ΔΗΠΕΘΕ, μοιάζει πιο ολοκληρωμένη και συνειδητοποιημένη από ποτέ.

Προσκυνήστε το (52 ετών) είδωλο! Έτσι είναι σήμερα η Αννίτα Ρασσιά του «Κακού Βεζύρη» (Pics)

Νέες της φωτογραφικές λήψεις, όμως, θα αδυνατούσε να βρει μέχρι και ο πιο «ψαγμένος» ρεπόρτερ. Η Ναταλία, παραμένοντας χαμηλών τόνων, αποφεύγει συστηματικά την προβολή.

Η τελευταία φωτογραφία που κυκλοφόρησε, αποτελεί λήψη του 2016.

Όπως είναι φανερό, η αγαπημένη καλλιτέχνης ουδεμία σχέση έχει με την περσόνα Αννίτα χωρίς το έντονο μακιγιάζ και την κόκκινη περούκα – σήμα κατατεθέν της «ερωμένης του υπουργού».

Προσκυνήστε το (52 ετών) είδωλο! Έτσι είναι σήμερα η Αννίτα Ρασσιά του «Κακού Βεζύρη» (Pics)

Μερικά χρόνια πριν, είχαν κυκλοφορήσει μερικές ακόμα φωτογραφίες της Ναταλίας Καποδίστρια. Και σε αυτές, μοιάζει πολύ διαφορετική από ό,τι την είχαμε συνηθίσει μέσα από τους ρόλους της…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.