Μητσοτάκης: «Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες οι οποίες δεν πηγαίνουν μαζί»

Μητσοτάκης: «Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες οι οποίες δεν πηγαίνουν μαζί»

Βολές κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρακολούθησε στη Ραφήνα τη Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό των Θεοφανείων και τον αγιασμό των υδάτων. Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε λαμπρή τη σημερινή μέρα για την Ορθοδοξία και μια μέρα γεμάτη σημαντικούς συμβολισμούς.

«Είναι μια μέρα φώτισης, μια μέρα ελπίδας, μια μέρα χαράς. Και, καθώς είμαστε στις πρώτες μέρες του 2019 εύχομαι πραγματικά μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, το 2019 να είναι μια χρονιά φώτισης και χαράς για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. Και να είναι η χρονιά εκείνη την οποία θα τη θυμόμαστε ως την απαρχή της πορείας αναγέννησης της πατρίδας μας. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis, είπε πως το 2019 θα είναι μια φωτεινή χρονιά γιατί έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

«Να είναι μια φωτεινή χρονιά διότι η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη εκείνη η οποία εγγυάται τη σταθερότητα, την ασφάλεια, και την ευημερία όλων των Ελλήνων», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Όταν ρωτήθηκε, τέλος, από τους δημοσιογράφους για τα μηνύματα του κ. Καμμένου στο Twitter, απάντησε ότι «φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες οι οποίες δεν πηγαίνουν μαζί».

Μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε Δομή του δήμου Ραφήνας, η οποία μοιράζει καθημερινά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους.

Όπως εξήγησε, «ένας από τους λόγους που επέλεξα να παραστώ στην τελετή αγιασμού εδώ στη Ραφήνα ήταν για να εκφράσω το σταθερό ενδιαφέρον μου προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές από την πρόσφατη καταστροφή, γιατί ακούσαμε πολλές υποσχέσεις».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.