Αυτή ήταν η φωτογραφία με τα περισσότερα Instagram likes το 2018

Αυτή ήταν η φωτογραφία με τα περισσότερα Instagram likes το 2018

Ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το παιχνίδι με το Instagram είναι πια το πιο αγαπημένο των social media. Έτσι κι αλλιώς η δημοφιλής πλατφόρμα εκτός από επικοινωνία προσφέρει και εκατομμύρια κέρδη στους celebrities που ξέρουν να την διαχειρίζονται σωστά. Προσωπικές στιγμές, φίλοι, ρούχα, διακοπές, επαγγελματικεές στιγμές, συνεργασίες, επιτυχίες, όλα καταγράφονται μέσω αναρτήσεων.

Ποια είναι όμως τα πρόσωπα που κατέκτησαν το συγκεκριμένο μέσο; Σίγουρα η οικογένεια Καρντάσιαν είναι μέσα σε αυτά. Ωστόσο η φωτογραφία που έσπασε κάθε ρεκόρ σε likes στο Instagram ανήκει σε ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν. Και μάλιστα στο μικρότερο, την Κάιλι Τζένερ. Η πρώτη φωτογραφία της Κάιλι Τζένερ με την νεογέννητη κόρη της Στόρμι Γουέμπστερ άγγιξε την κορυφή με 18 εκατομμύρια likes!

Η φωτογραφία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο από προηγούμενους κατόχους του ρεκόρ. Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του (11,3 εκατομμύρια likes) κατείχε μέχρι πρότινος το ρεκόρ. Δείτε την ομολογουμένως πολύ τρυφερή ανάρτηση.

View this post on Instagram

stormi webster ??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.