Κέρκυρα: Πιθανότητα και ερωτικού εγκλήματος εξετάζει η πολιτική αγωγή

Κέρκυρα: Πιθανότητα και ερωτικού εγκλήματος εξετάζει η πολιτική αγωγή

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση που σόκαρε την Ελλάδα

Την εκ νέου αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος ζήτησε η πολιτική αγωγή για τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης από τον πατέρα της που σήμερα κρίθηκε ομόφωνα, από τις δικαστικές αρχές Κέρκυρας, προφυλακιστέος.

Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης φέρεται πως ζήτησε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos.gr και συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διεπράχθη και σ ε ξ ουαλικό έγκλημα.

Το κουβάρι του στυγερού φονικού στην Κέρκυρα, με τον πατέρα παιδοκτόνο που έθαψε, μετά από επτά συνεχή χτυπήματα με σιδερόβεργα, το άψυχο σώμα της κόρης του στην αυλή του σπιτιού του και το Σάββατο εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, φέρεται πως θα «ξετυλίξει η επιπρόσθετη αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος και η επικειμένη, εκτενέστατη, συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος αναμένεται άμεσα να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κέρκυρας, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει μέχρι αυτή την ώρα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.