Άγρια δολοφονία επιβάτη με μαχαίρι στο Λονδίνο

Άγρια δολοφονία επιβάτη με μαχαίρι στο Λονδίνο

Στην αμαξοστοιχία που κάλυπτε το δρομολόγιο από το Guilford στην περιοχή Waterloo, στο Λονδίνο - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ενός αποτρόπαιου εγκλήματος που έλαβε χώρα γύρω στις τρεις ώρα Ελλάδας (13:00, ώρα Αγγλίας), έχει εξαπολύσει η Μητροπολιτική αστυνομία στη Βρετανία. Ένας άντρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, μπροστά στους δεκάδες τρομοκρατημένους επιβάτες της αμαξοστοιχίας που κάλυπτε τη διαδρομή από το Guilford στο Λονδίνο, έναν άλλον άντρα, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή πριν καταφτάσουν στο σημείο του εγκλήματος οι διασώστες-γιατροί.

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, στις 12:58 τοπική ώρα, έλαβαν αναφορά για έναν άντρα που μαχαιρώθηκε μπροστά σε πολλούς επιβάτες, ενώ η αμαξοστοιχία κάλυπτε τη διαδρομή από το Guilford στο Λονδίνο και συγκεριμένα στην περιοχή Waterloo. Η ιατρική ομάδα των επειγόντων περιστατικών έσπευσε στον πλησιέστερο σταθμό από το σημείο που συνέβη το έγκλημα και συγκεκριμένα στον σταθμό Horsley. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που μαχαιρώθηκε ήταν περίπου 50 ετών και κατέληξε πριν το τρένο φτάσει στον σταθμό και του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το θύμα έφερε ένα και μοναδικό κτύπημα από μαχαίρι, γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει ότι ο δράστης ήταν επαγγελματίας εκτελεστής. Ο δολοφόνος του 50χρονου διέφυγε, με την αστυνομία να έχει επισημάνει την περιοχή γύρω από το Clandon ως το πιθανότερο καταφύγιό του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.