Και όμως: Αμερικανοί πιστεύουν ότι το σοκολατούχο γάλα προέρχεται από καφέ αγελάδες

Και όμως: Αμερικανοί πιστεύουν ότι το σοκολατούχο γάλα προέρχεται από καφέ αγελάδες

Όπως -λογικά- θα συμπέραινε κανείς και από το όνομά του, το σοκολατούχο γάλα πρόκειται για γάλα που περιέχει σοκολάτα.

Φαίνεται όμως πως αυτή η διαπίστωση δεν είναι τόσο απλή για όλους και δη για το 10% των ενήλικων Αμερικανών οι οποίοι, βάσει έρευνας που δημοσιεύτηκε από το Innovation Center of US Dairy και την οποία αναπαράγει ο Independent, πιστεύουν πως το σοκολατούχο γάλα ονομάζεται έτσι γιατί προέρχεται από καφέ αγελάδες.

Η έρευνα διεξήχθη σε 1000 ανθρώπους, ηλικίας άνω των 18 ετών. Εκτός από το εντυπωσιακό 10% που υποστήριξε ότι το σοκολατούχο προέρχεται παό καφέ αγελάδες, προέκυψε κι ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό 48% που απάντησε ότι δεν γνωρίζει την προέλευση του σοκολατούχου γάλακτος. Επιπλέον, ένα 29% απάντησε ότι χρησιμοποιούν τα παιδιά τους ως δικαιολογία για να αγοράσουν σοκολατούχο γάλα για τους ίδιους

Αυτή δεν είναι η πρώτη έρευνα που καταλήγει σε μερικά ανησυχητικά αποτελέσματα για τη γνώση των Αμερικανών γύρω από τις τροφές που καταναλώνουν. Προηγούμενες έρευνες έχουν αποδείξει ότι ένας στους πέντε Αμερικανούς δεν ξέρουν ότι τα χάμπεργκερ φτιάχνονται από βόειο κρέας. Και, προφανώς, είναι πολλοί εκείνοι που δεν νιώθουν την ανάγκη και να το μάθουν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.