Υπουργός εναντίον ΕΡΤ! «Οι δημοσιογράφοι είναι για το ρεπορτάζ, όχι παγωτά για ντεκόρ!»

Υπουργός εναντίον ΕΡΤ! «Οι δημοσιογράφοι είναι για το ρεπορτάζ, όχι παγωτά για ντεκόρ!»

Έξαλλος έγινε ο Τέρενς Κουίκ με τους υπεύθυνους της δημόσιας τηλεόρασης, όχι γιατί δεν τηρούνται οι κανόνες πολυφωνίας - την συνηθέστερη ίσως κατηγορία κατά της ΕΡΤ - αλλά για το τρόπο που φέρθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στους δημοσιογράφους τους. 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, που πριν πολιτευτεί είχε πολυετή επιτυχημένη καριέρα στην δημοσιογραφία, παρακολουθούσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εξελίξεων για τον καιρό, ενώ η κακοκαιρία «Σοφία» έπληττε ολόκληρη την κεντρική Ελλάδα, παρουσιάστηκε ένα «εξαπλό παράθυρο», όπως λέγεται στην τηλεοπτική ορολογία, με συνδέσεις σε διάφορες περιοχές. Σε κάθε παράθυρο, περίμενε υπομονετικά την σειρά του να δώσει το ρεπορτάζ και ο κάθε δημοσιογράφος, που στεκόταν μέσα στο κρύο και το χιόνι, για αρκετή, ομολογουμένως, ώρα.

Αυτό ήταν και το γεγονός που προκάλεσε το θυμό του Τέρενς Κουίκ, που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: «Πάτε καλά στην ΕΡΤ; Τους έχετε στημένους με τις ώρες στη παγωνιά για ντεκόρ! Δημοσιογράφοι είναι όχι παγωτά».

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αλλά απαντώντας και σε σχόλιο κάποιου ακολούθου του πως «δεν έπαθαν και κρυοπαγήματα», επανήλθε: «Οι δημοσιογράφοι είναι για το ρεπορτάζ. Όχι να στολίζουν το τηλεοπτικό κάδρο. Κακή η αποψινή σκηνοθετική αντίληψη μέσα στο χιονιά. Συνυπεύθυνοι Σκηνοθετης & αρχισυντάκτης».

tweet-terens-dyo
tweet-terens-ena

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.