Έγκλημα στη Ρόδο: Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του ενός κατηγορουμένου

Σε ξεχωριστές φυλακές οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Βρέθηκε αιμόφυρτος στο κελί του

Τραυματισμένος στο κελί του, στις φυλακές Γρεβενών, βρέθηκε ο 21χρονος Έλληνας, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, συγγενείς του είπαν ότι αυτοτραυματίστηκε μετά από ένα ξέσπασμα που είχε στο κελί του.

“Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι έχει τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται. Ένα παιδί είναι που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δε μπορεί να το αντέξει”, είπε συγγενής της οικογένειας του νεαρού, στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με τον ίδιο συγγενή, ο 19χρονος Αλβανός “ήταν η καταστροφή του”. ” Ο… (Έλληνας) ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε”.

Την ίδια ώρα καταρρίπτεται το αφήγημα ενός εκ των κατηγορουμένων. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση,η Ελένη Τοπαλούδη δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα χτυπήματα που δέχτηκε, καθώς οι δύο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεργασία που είχαν οι δύο κατηγορούμενοι, αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Έτσι, φαίνεται πως καταρρίπτονται τα λεγόμενα του ενός κατηγορουμένου που ισχυρίζεται ότι είχε πάει στο άλλο δωμάτιο την ώρα που η φοιτήτρια δέχθηκε τα μοιραία χτυπήματα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.