Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δράστης της δολοφονίας για ασήμαντη αφορμή έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά. 

Πρόκειται για έναν 30χρονο από τον Άγιο Δομίνικο ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια είχε απασχολήσει τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι, ναρκωτικά, παράνομη οπλοκατοχή, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση κατά τςη αρχής αλλά και απείθεια.

Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, μετά τις πληροφορίες που έλαβε, ο φόνος να οφείλεται σε ασήμαντη αφορμή αλλά και παρεξήγηση.

Πιο συγκεκριμένα, ερευνάται η περίπτωση ο δράστης να έχει δίδυμο αδελφό ο οποίος ενόχλησε τη σύντροφο του θύματος. Δεν αποκλείεται, το θύμα να ζήτησε από λάθος το λόγο στον δράστη, έξω από το κατάστημα και τότε εκείνος να τον πυροβόλησε και να τον σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν το πρωί μια πρώτη επαφή με συγγενείς του δράστη και γίνονται διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να παραδοθεί.

«Με έσπρωξε για να γλιτώσω και χτυπήθηκε εκείνος από την σφαίρα» δήλωσε σοκαρισμένη  στην κάμερα του ΣΚΑΙ, η σύντροφος του νεαρού άνδρα. « Η σφαίρα ερχόταν σε εμένα, αλλά ο Ηλίας με έσπρωξε και χτύπησε εκείνον» αναφέρει η κοπέλα, διευκρινίζοντας πως δεν είχαν σχέσεις με τον δράστη και την παρέα του, ωστόσο τους γνώριζε εξ όψεως καθώς τους είχε δει να κινούνται στην Περιοχή του Πειραιά.  «Αν τους γνώριζα δεν θα ζούσαν τώρα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.