
Ένας 21χρονος κάτοικος Νίκαιας, είναι το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά στην οδό Κολοκοτρώνη 115.
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο 21χρονος που έφερε τραύματα στο στήθος, σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με άλλον άνδρα κατά την είσοδό του στο μαγαζί.
Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης της δολοφονίας τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Η αστυνομία που έφθασε στο σημείο εντόπισε δύο κάλυκες, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα ενώ στη διάθεση των Αρχών υπάρχει, επίσης και οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Όνομα βαρύ, ευρείας αποδοχής: Ποιον θέλουν στη θέση του Μητσοτάκη εάν η ΝΔ πάρει κάτω από 25% στις εκλογές
- Πρώτο πλήγμα στη ΝΔ: Τα 10 πρόσωπα που επέλεξε ο Σαμαράς για την πρώτη γραμμή του κόμματός του
- Η διπλή ανάσα της Κεραμέως στον Μητσοτάκη