Η πρώην και η απειλή: Η καλλονή για την οποία έγινε το έγκλημα στον Πειραιά – ΦΩΤΟ

Η πρώην και η απειλή: Η καλλονή για την οποία έγινε το έγκλημα στον Πειραιά - ΦΩΤΟ

Απίστευτο και όμως αληθινό...

Μοιάζει απίστευτο, μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας και όμως είναι αλήθεια. Ένας άνθρωπος χάθηκε στον Πειραιά, επειδή ο θύτης δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η πρώην του είχε συνάψει δεσμό μαζί του.

«Είδα έναν αιμόφυρτο άνδρα που βρισκόταν μπροστά στο νυχτερινό μαγαζί. Στο σημείο είχε πάρα πολύ κόσμο. Μαζί του ήταν μία κοπέλα, ξυπόλητη. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο και μετά έφτασαν αρκετά περιπολικά και απέκλεισαν το σημείο».

Mε αυτά τα λόγια περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας όλα όσα είδε μπροστά του τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην οδό Κολοκοτρώνη στον Πειραιά, όπου δολοφονήθηκε ένας 20χρονος άνδρας.

«Η κοπέλα φώναζε βοήθεια, τα είχε “χαμένα” και έλεγε τον σκότωσαν. Δεν είδα που ήταν χτυπημένος», πρόσθεσε ο μάρτυρας μιλώντας στο Ethnos.gr.

Tο θύμα είναι Έλληνας και ο δράστης τον πυροβόλησε έξω από νυχτερινό κέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην σύντροφο του δράστη. Μάλιστα από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο δράστης είπε στο θύμα του «έλα έξω να τα πούμε». Ο νεαρός βγήκε έξω και ο άγνωστος τον πυροβόλησε εξ’ επαφής.

Η πρώην και η απειλή: Η καλλονή για την οποία έγινε το έγκλημα στον Πειραιά - ΦΩΤΟ

Οι διωκτικές αρχές συλλέγουν μαρτυρίες από τους θαμώνες του μαγαζιού προκειμένου να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στη δολοφονία του άτυχου νέου. Παράλληλα έχουν στη διάθεσή τους οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας που ήταν τοποθετημένη στο νυχτερινό κέντρο.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όμως λίγη ώρα μετά κατέληξε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.