Πέρασε από την Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Πέρασε από την Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Συνέχισε το νικηφόρο σερί των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα.

Νικ (Καλάθης) σέρβιρε, Νικ (Παππάς) εκτελούσε και η ομάδα του Ρικ (Πιτίνο) πέρασε σαν σίφουνας από την Πάτρα, νικώντας τον Προμηθέα (86-69) πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Πράσινο τρένο» στο ελληνικό πρωτάθλημα και 10Χ10. Στο ελληνικό ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο οι πρωταθλητές βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την απουσία των Κιθ Λάνγκφορντ – Στεφάν Λάσμε επέβαλαν τον ρυθμό τους. Το δίδυμο Καλάθης (12π., 8ασ.) – Παππάς (18π., με 5/7 3π.) ήταν εκείνο που οδήγησε το «τριφύλλι» στο 10-0 στην Basket League και πλέον όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο κινούνται σε ρυθμούς… Ολυμπιακού (4/1 για την 16η αγωνιστική της Euroleague). Τρομερή η παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Πάτρα, που… πρασίνισε το «Δ. Τόφαλος» (sold out).

Από την άλλη πλευρά, ο Προμηθέας πάλεψε το παιχνίδι για 20′, είδε τον Ρίον Μπράουν (23π.) να κάνει άλλη μια καλή εμφάνιση, αλλά δεν μπόρεσε να κοντράρει τους φιλοξενούμενους μέχρι το φινάλε. Έτσι, γνώρισε την ήττα και υποχώρησε στο 7-4 στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.