Εκτός έδρας αποστολές στο τέλος του 2018 για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Εκτός έδρας αποστολές στο τέλος του 2018 για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις «πέφτει» η αυλαία του 2018, καθώς στις 17:00 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό ενώ στις 19:00 ο Προμηθέας υποδέχεται στην Πάτρα τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Το τελευταίο «πιάτο» της 11ης αγωνιστικής της Basket League περιλαμβάνει εκτός έδρας αποστολές για τους δύο «αιωνίους». Πρώτη χρονικά διεξάγεται η συνάντηση στην Πυλαία, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σημαντική εκτός έδρας νίκη στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αποφασίζει την τελευταία στιγμή την συμμετοχή των Μαργαρίτη και Γκάρετ. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Τίμα τέθηκε νοκ-άουτ και την θέση του στην δωδεκάδα πήρε ο Τολιόπουλος. Τζάμπολ στις 17:00.

Σπουδαίος αγώνας αναμένεται και δύο ώρες αργότερα (19:00) στην Πάτρα μεταξύ Προμηθέα και Παναθηναϊκού. Οι δύο αντίπαλοι τίθενται ξανά αντιμέτωποι στο ίδιο γήπεδο μετά και την μεταξύ συνάντηση για τον θεσμό του Κυπέλλου που βρήκε νικητές τους «πράσινους». Διαθέσιμος για την ομάδα του Μάκη Γιατρά είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης, αμφίβολη η παρουσία του Δημήτρη Κατσίβελη. Στο «τριφύλλι», εκτός παραμένει ο Λάνγκφορντ με τους Καλάθη και Λάσμε να ταξιδεύουν στην Πάτρα μολονότι έκαναν θεραπεία. Κατάμεστο αναμένεται το κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» λόγω της παρουσίας και του Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

17:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ΕΡΤ 2
19:00 Προμηθέας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΕΡΤ 2

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.