«Άγρια Δύση» η Μεσσήνη – Καταδίωξη και πιστολίδι ανάμεσα σε αδέλφια Ρομά

«Άγρια Δύση» η Μεσσήνη - Καταδίωξη και πιστολίδι ανάμεσα σε αδέλφια Ρομά

Το πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης

Δεν ήξεραν πού να κρυφτούν οι κάτοικοι της Μεσσήνης το πρωί της Παρασκευής, όταν βρέθηκαν μπροστά σε απίστευτες σκηνές άγριας καταδίωξης με πυροβολισμούς που θύμιζαν… ταινία γουέστερν! Το πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, μεταξύ τσιγγάνων που μάλιστα είναι… συγγενείς!

Αιτία για τις απίστευτες σκηνές ήταν ένα σοβαρό επεισόδιο που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στον καταυλισμό της Μπιρμπίτας, όπου συνεπλάκησαν δυο αδέλφια Ρομά και ο ένας επιχείρησε να παρασύρει τον άλλο με το αγροτικό του φορτηγάκι! Όμως, δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά και, όταν εκείνος διέφυγε, προκάλεσε ζημιές στο δικό του αγροτικό.

Το πρωί της Παρασκευής, ο δράστης του προηγούμενου περιστατικού και άλλοι πέντε συγγενείς του που επέβαιναν στις καρότσες δυο αγροτικών, έστησαν ενέδρα στο θύμα που κινούνταν με το δικό του φορτηγάκι έχοντας μαζί της σύζυγό του. Μόλις τον είδαν, άρχισαν να τον καταδιώκουν πυροβολώντας με καραμπίνες στον αέρα και εναντίον του προπορευόμενου αγροτικού, σκορπίζοντας τον πανικό!

Η καταδίωξη συνεχίστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έξω από τη Μεσσήνη προς την περιοχή της Μπούκας, αλλά τελικά ο «στόχος» κατάφερε να διαφύγει. Το παρ’ ολίγον θύμα κατέφυγε στην Αστυνομία, όπου έδωσε κατάθεση και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση με ισχυρές δυνάμεις για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι όμως κατάφεραν να εξαφανιστούν και αναζητούνται.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.