
Το πάλεψαν αλλά τελικά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους ζωντανό.
Ο λόγος για τον σεναριογράφο και θεατρικό συγγραφέα Δημήτρη Αποστόλου και την πρώην πλέον σύζυγό του Μάγδα Πένσου, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.
Την είδηση του οριστικού χωρισμού ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δημήτρης Αποστόλου σε συνέντευξή του στην Espresso, αποκλείοντας οποιαδήποτε πιθανότητα επανασύνδεσης.
«Ο χωρισμός μας, με λύπη το λέω, είναι αμετάκλητος. Θα προχωρήσω με το διαζύγιο για να εξασφαλιστούν οι διαχειριστικοί τρόποι επικοινωνίας με τα παιδιά μου», είπε, αποκαλύπτοντας ότι ο χωρισμός αυτός του έχει στοιχίσει πολύ.
«Ήταν σαν να πήδηξα από τον βράχο της παιδικότητάς μου κι έσκασα στο κενό της επόμενης ημέρας. Πάντως, σήμερα έχω μπει σε μια κανονικότητα. Όλα καλά», τόνισε.
Ο Δημήτρης Αποστόλου και η Μάγδα Πένσου παντρεύτηκαν το 2007 στο Παρίσι με κουμπάρα την Τζέσυ Παπουτσή.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Άρχισαν τα συντροφικά μαχαιρώματα: «Να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη ο Τσίπρας» – «Καλές θάλασσες με την 5η διάσπαση»
- Παγκόσμιο σοκ: Η εκτέλεση δικαστή από κατηγορούμενο την ώρα της δίκης θέτει σοβαρά ζητήματα ασφαλείας
- Ανένδοτος ο Τραμπ, τρέφει το κλίμα του… εμφυλίου πολέμου που απλώνεται πάνω από τις ΗΠΑ – 5η πόλη με Εθνοφρουρούς