Νίκη για τον Παναθηναϊκό στο ντεμπούτο του Πιτίνο

Νίκη για τον Παναθηναϊκό στο ντεμπούτο του Πιτίνο

Επιστροφή στις νίκες για τους «πρασίνους» στην Ευρωλίγκα.

Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ των 42 εκατ.ευρώ ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που μόνο εκείνος ξέρει.

Σηκώθηκε από το καναβάτσο και σαν ηφαίστειο που ξυπνά ισοπέδωσε τους Ρώσους (96-84) στο φανταστικό ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο!

Ήταν εξαρχής ένα ξεχωριστό ματς για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: Στο τελευταίο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι για το 2018, οι «πράσινοι» κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την ισχυρή ΤΣΣΚΑ στο ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο τους, έχοντας πίσω τους και την… πίεση των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων στην Euroleague.

Ποιο ήταν το τελικό αποτέλεσμα; Η αύρα του έμπειρου τεχνικού έφερε αέρα… αλλαγής, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ «δάγκωνε» στην άμυνα και κέρδισε την «Αρκούδα» με 96-84, σε ένα πραγματικά φανταστικό παιχνίδι από την πλευρά των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Η ενέργεια σε κάθε φάση και η μάχη για όλες τις μπάλες βρέθηκαν στο κεντρικό «κάδρο» των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν σε τρομερό βράδυ τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Νικ Καλάθη. Μεγάλες βοήθειες έδωσαν και οι Λούκας Λεκαβίτσιους, Ντίνος Μήτογλου και Στέφαν Λάσμε, ενώ συνολικά κανένας παίκτης του Ρικ Πιτίνο δεν υστέρησε.

Πλέον, το «Τριφύλλι», που ανέβηκε στο 7-8, ετοιμάζεται για το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (4/1), ενώ η ΤΣΣΚΑ του 11-4 θα ταξιδέψει στη Λιθουανία για το ματς με την Ζαλγκίρις.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.