Μυστήριο με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά – Κανένα ίχνος εδώ και 24 ώρες

Μυστήριο με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά – Κανένα ίχνος εδώ και 24 ώρες

Εδώ και 24 ώρες, οι απαγωγείς του δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένειά του ενώ δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του 51χρονου.

Οι αρχές «μιλούν» για κρίσιμη υπόθεση που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς.

Οι αστυνομικοί αναζητούν απαντήσεις στις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, εξετάζοντας καρέ καρέ κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Ο 51χρονος ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αφορολόγητα είδη, έπεσε θύμα απαγωγής το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που έβγαινε από το διαμέρισμά του στην οδό Θεμιστοκλέους στον Πειραιά και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του.

Η απαγωγή έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων περιστατικών.  Τέσσερις σωματώδεις άνδρες με φόρμες των ΕΚΑΜ και μάσκες, άρπαξαν τον επιχειρηματία από τα χέρια και τα πόδια, βάζοντάς τον «σηκωτό» σε ένα σκουρόχρωμο τζιπ, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας. Διέφυγαν στα στενά του Πειραιά και έκτοτε τα ίχνη του 51χρονου αγνοούνται.

Την έρευνα για το περιστατικό ανέλαβε το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, που είναι εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση – διαχείριση υποθέσεων απαγωγών.

Ο επιχειρηματίας είναι διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών. Δίπλα ακριβώς από το σπίτι του μένει η μητέρα του και η οικιακή βοηθός της, που φέρεται να είδε τη στιγμή της αρπαγής.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ξάδελφος του επιχειρηματία δήλωσε:

«Δεν έχουμε λάβει ακόμη κανένα τηλέφωνο από τους απαγωγείς, ούτε καν με απόκρυψη, τίποτα. Ο ξάδερφός μου δεν είχε επισφαλείς δοσοληψίες με τους πελάτες του και πάντα πλήρωνε εμπρόθεσμα τους πελάτες του, τους προμηθευτές του και το δημόσιο. Η επιχείρηση είναι 30 ετών, ανώνυμη εταιρεία και δραστηριοποιείται στον κλάδο των αφορολόγητων προς τις πρεσβείες και προς πλοία  γραμμών του εξωτερικού» είπε ο Νίκος Μαυρίκος.

Όπως τονίζει, δεν είχε παρατηρήσει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του ξαδέρφου του:

«Δεν μου είχε πει ότι τον απασχολεί κάτι, ούτε είδα κάποια διαφορά στη συμπεριφορά του. Δεν είχε πάρει μέτρα προφύλαξης, πχ να βάλει αλεξίσφαιρα τζάμια στο αυτοκίνητο ή να κουβαλάει όπλο μαζί του. Ήταν ένας δραστήριος επιχειρηματίας και αρκετά θαρραλέος, δε φοβόταν εύκολα. Τις τελευταίες μέρες συναντηθήκαμε κιόλας και δεν είδα να έχει πάρει κανένα μέτρο ασφαλείας.

Πήγε όπως πάντα κανονικά στη δουλειά του. Από όσο ξέρω δεν ήταν μαζί του κάποιος άλλος, πηγαίνει μόνος στη δουλειά του. Τον πήρα τηλέφωνο από το Viber όμως στις 11.00 το πρωί και καλούσε. Ενημερώθηκα σχετικά και έμαθα ότι από το Viber μπορεί να καλεί, αλλά όχι από το τηλέφωνο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.