
Ανατροπή στα ως τώρα δεδομένα σχετικά με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο φαίνεται ότι φέρνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος και των δύο κατηγορουμένων.
Το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πυκνώνει περισσότερο, καθώς από τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου στα κινητά, δεν προκύπτει κάποια επικοινωνία του θύματος με τους κατηγορούμενους.
Ειδικότερα, όπως μετέδωσε εκπομπή STAR, το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία επικοινωνία του θύματος με τους κατηγορούμενους προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς υποτίθεται ότι η άτυχη 21χρονη είχε δεσμό – έστω και σύντομο – με τον 19χρονο.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η επικοινωνία της Ελένης με τον 19χρονο γινόταν αποκλειστικά μέσω Messenger.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ώρα μηδέν για τους Έλληνες στο Ισραήλ: «Είναι τρομοκράτες» – Στο πλευρό του ακροδεξιού Γκβιρ τάσσεται η Λατινοπούλου!
- Άφησε τα έξι της παιδιά για να μεταδώσει την αλήθεια – Ποια είναι η αιχμάλωτη των Ισραηλινών, «Μπάρμπι της Γάζας»
- Φτάνει με τα χαριεντίσματα: Γιατί απασφάλισε ο Κασσελάκης κατά Τσίπρα, τι του ετοιμάζουν οι πρώην σύντροφοι