Φρενίτιδα στις ΗΠΑ: Πάνω από 300 εκ. δολάρια μοιράζει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τζακπότ

Φρενίτιδα στις ΗΠΑ: Πάνω από 300 εκ. δολάρια μοιράζει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τζακπότ

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 2, 8, 42, 43, 50 και το Mega ball (τζόκερ) το 6. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί αν υπάρχουν τυχεροί λαχνοί.

Τον νέο πολυεκατομμυριούχο αναζητούν σήμερα οι Αμερικανοί, καθώς η χθεσινοβραδινή κλήρωση του λαχείου Mega Millions προσέφερε πάνω από 300 εκατ. δολάρια, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τζακπότ στην ιστορία της λοταρίας

Το ποσό ανέβηκε στα 321 εκατ. δολάρια ύστερα από εννέα συναπτές εβδομάδες κληρώσεων χωρίς νικητές. Σε συνδυασμό με το τζακπότ Powerball, ύψους 294 εκατ. δολαρίων, που κληρώνει σήμερα, τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να μοιράσουν κέρδη πάνω από 600 εκατ. δολάρια.

Η κλήρωση του λαχείου Mega Millions, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά και ήταν η πέμπτη που έχει γίνει ανήμερα τα Χριστούγεννα στην ιστορία της συγκεκριμένης λοταρίας, πραγματοποιήθηκε στις 11.00 το βράδυ (τοπική ώρα).

Το Mega Millions είναι μια αμερικανική λοταρία που παίζεται σε 44 Πολιτείες, στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα Ουάσινγκτον και στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει ποτέ το λαχείο Mega Millions – 1,537 δισεκ. δολάρια – κατοχυρώθηκε σε έναν μόνο τυχερό λαχνό στην κλήρωση της 23ης Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.