Ζέτα Δούκα: «Θα μπορούσαμε να πεθάνουμε από το κρύο»

Ζέτα Δούκα: «Θα μπορούσαμε να πεθάνουμε από το κρύο»

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε πριν από αρκετά χρόνια η γνωστή ηθοποιός.

Εφιάλτης στα χιόνια για τη Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της, όταν ήταν 14 ετών και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της σε μια χιονοθύελλα.

“Ήμουν 14 ετών και είχα πάει με τους γονείς μου στους Δελφούς. Εκείνες τις εορταστικές ημέρες πηγαίναμε συνέχεια στον Παρνασσό για σκι. Μιά ημέρα είχε έντονη κακοκαιρία κι εγώ και μια συνομήλική μου με την οποία κάναμε πολύ καλό σκι είχαμε πει ότι θέλουμε να πάμε. Παρότι οι περισσότερες πίστες ήταν κλειστές καταφέραμε να πείσουμε τον πατέρα της” ανέφερε η ηθοποιός στο περιοδικό People.

“Όταν όμως βγήκαμε από το αυτοκίνητο και προχωρήσαμε πενήντα βήματα, έπιασε ξαφνικά χιονοθύελλα κι εμείς δεν βλέπαμε τίποτα. Μας παρέσυρε, δεν μπορούσαμε να δούμε ούτε η μια την άλλη. Είχαμε τρία μέτρα απόσταση μεταξύ μας, αλλά δεν το καταλαβαίναμε γιατί δεν βλέπαμε τίποτα. Εγώ ήμουν καθισμένη σε ένα σημείο όπου ακουμπούσε η πλάτη μου και, όπως ήμουν παγωμένη, ένιωσα κάποια χέρια να με τραβούν και να με βάζουν κάπου ζεστά. Στη συνέχεια μάθαμε ότι ήταν άγνωστοι άνθρωποι που μας εντόπισαν τυχαία τη στιγμή που όλοι προσπαθούσαν να σωθούν. Θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει από το κρύο. Και μόνο στην ανάμνηση του περιστατικού, νιώθω το κρύο εκείνης της μέρας, την αίσθηση ότι μπορεί να πεθαίναμε εκεί. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε και να παρακολουθούμε τα δελτία των χιονοδρομικών κέντρων, που είναι πάντα πολύ καλά ενημερωμένα” τόνισε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.