
Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Το ηφαίστειο της Αίτνας, το υψηλότερο και ενεργότερο ηφαίστειο της Ευρώπης, εξερράγη σήμερα, με αποτέλεσμα να υψωθεί μια τεράστια στήλη τέφρας στον ουρανό και οι αρχές να κλείσουν το αεροδρόμιο της Κατάνιας στις ανατολικές ακτές της Σικελίας.
Περί τις 130 μικρές σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν στο ηφαίστειο μετά την έκρηξη, γύρω στις 10.00 το πρωί ώρα Ελλάδας. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας της Ιταλίας, η μεγαλύτερη δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν τραυματίες. Η τελευταία μεγάλη έκρηξη του ηφαιστείου, ύψους 3.330 μέτρων, σημειώθηκε το 1992.


Italia, #vigiliadinatale ?? #etna pic.twitter.com/wzbd1ywKk5
— Cristina Cersei ⭐️??? (@cris_cersei) 24 Δεκεμβρίου 2018
Τελευταίες Ειδήσεις
- 22 ετών, πάμπλουτη και Ελληνίδα: Ποια είναι η εντυπωσιακή Κατερίνα Δημητριάδη που παντρεύεται ο γιος της Πάμελα Άντερσον (Pics)
- Δεν αρκείται στη 2η θέση: Πάει για το μεγάλο μπαμ ο Τσίπρας…
- «Είδα τον Χριστό Φαντάρο»: Το τραγούδι που ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει