Υπόκλιση: Η κοπέλα του Γιάννη «ξεσπά» για το bullying! (ΦΩΤΟ)

Υπόκλιση: Η κοπέλα του Γιάννη «ξεσπά» για το bullying! (ΦΩΤΟ)

Τι ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Με ένα ξεχωριστό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Μαρία Δανάη, κοπέλα του Γιάννη Αντετκούνμπο ξεσπά για το bullying. Η νεαρή κοπέλα με μακροσκελές κείμενό της χαρακτηρίζει αξιολύπητους τους ανθρώπους που μειώνουν τους άλλους.

Καλεί τους ανθρώπους που δέχονται bullying να κλείσουν τα αυτιά τους καθώς πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σ’ εκείνους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, ωστόσο πρέπει να μιλήσω για ένα θέμα που είναι αισχρό και άκρως απογοητευτικό. Το διαδικτυακό bullying και οι άνθρωποι που θέλουν να μειώνουν τους άλλους μέσα από αυτά που γράφουν είναι αξιολύπητοι.

Μία πολύ καλή μου φίλη κάποτε μου είχε πει: “Μαρία μην διαβάζεις τα σχόλια, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα θετικό”, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος δεν διαβάζει τα σχόλια; Και επιτρέψτε μου να σας πω πως ανεξαρτήτως του ποιος είσαι και ανεξαρτήτως της ανθεκτικότητας σου ως άνθρωπος, τα λόγια πονάνε. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα που πραγματικά με πλήγωσαν, όμως σε αυτές τις στιγμές αδυναμίες, προσπαθώ πάντα να θυμάμαι πως ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΗ!

Δεν είμαι τέλεια και σίγουρα δεν μπορώ να συγκριθώ με ένα σούπερ μοντέλο, αλλά νιώθω ευλογημένη που ένας πανέμορφος και χαρισματικός άνθρωπος με αγαπάει ακριβώς για αυτό που είμαι. Έχω γύρω μου μία οικογένεια και φίλους που πάντα με ανεβάζουν και με στηρίζουν.

Αρκετός κόσμος αναρωτιέται γιατί είμαι τόσο κλειστή και αφήστε με να σας εξηγήσω… Είναι επειδή θέλω να εκθέτω τον εαυτό μου σε όσο γίνεται μικρότερη αρνητική ενέργεια. Χρησιμοποιώ το twitter ως ένα μέσο για να χαρίζω θετικά μηνύματα και στήριξη, ενώ το instagram το έχω για τους ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν.

Σε όλους αυτούς/αυτές που ακούνε πως δεν είναι αρκετά καλοί, ή δεν είναι αρκετά όμορφοι, ή δεν είναι αρκετά έξυπνοι, σταματήστε να επιτρέπετε σε αυτούς που σας κάνουν bullying να νιώθουν πως νικούν! Ακόμα και αν δεν το βλέπετε εκείνη τη στιγμή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως είστε πολύ καλοί, πολύ όμορφοι και σας αγαπούν ακριβώς όπως είστε.

Αυτοί είναι οι σημαντικοί άνθρωποι και οι δικές τους απόψεις/σχόλια είναι αυτά που έχουν σημασία. Πάντα να θυμάστε πως η δική σας άποψη για εσάς τους ίδιους, είναι η πιο σημαντική και ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ!

Για εσάς που κάνετε bullying και είστε trolls, πρέπει να αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο και να μην προσπαθείτε να δείξετε τις αδυναμίες του άλλου ώστε να νιώθετε καλύτερα εσείς οι ίδιοι. Όταν σβήνεις το κερί κάποιου άλλου, δεν σημαίνει πως το δικό σου θα λάμπει περισσότερο».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.