
Έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα στα προημιτελικά του Nomads Μαδαγασκάρη αναδείχθηκε και ο τρίτος παίκτης που περνάει στον ημιτελικό μετά την Ντάρια και την Αθηνά.
Αυτός είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος μετά από έναν δύσκολο αγώνα κατάφερε να κερδίσει τους αντιπάλους του.
Ο τέταρτος παίκτης που θα περάσει στον ημιτελικό θα επιλεγεί απόψε από το κοινό. Έτσι, η Ντάρια, η Αθηνά, ο Στέλιος και ο «εκλεκτός» του κοινού θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό.
Απόψε στον μεγάλο τελικό θα παρακολουθήσουμε την τελευταία μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στους δύο νικητές του ημιτελικού.
Ο παίκτης που θα καταφέρει να κερδίσει τον αντίπαλό του, θα αναδειχθεί και ο μεγάλος νικητής του «Nomads-Μαδαγασκάρη» και θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Καταστροφική προφητεία του Νοστράδαμου για το τέλος του 2025: Τρεις φωτιές, ανθρώπινο αίμα και η καταστροφή της Δύσης
- «Καλή τύχη» και προσφυγή στα δικαστήρια: Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη φέρνει πολιτική καταιγίδα ανάβοντας φωτιές μεταξύ κυβέρνησης και Δούκα
- Ο Πούτιν απειλεί… χαλαρά τον Τραμπ και δεν πτοείται από κυρώσεις: «Η απάντηση θα είναι συντριπτική»