Ήττα και ένσταση ο Παναθηναϊκός

Ήττα και ένσταση ο Παναθηναϊκός

Με 86-83 ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός από την Αρμάνι, όμως οι «πράσινοι» καταθέτουν ένσταση.

Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ. Λίγες ώρες μετά το… ηλεκτροσόκ του «διαζυγίου» με τον Τσάβι Πασκουάλ, οι «πράσινοι» έχασαν από την Ολίμπια Μιλάνο με 86-83 και έπεσαν στο 6-8 στη Regular Season της Euroleague, μένοντας πίσω στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι-οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το «τριφύλλι» πάλεψε για να ανατρέψει τα δεδομένα, όμως… πλήρωσε το έλλειμμα ποιότητας και ψυχολογίας, καθώς και την τραγική διαιτησία, που ήταν επιπέδου… Α2! Πολλά λάθη από τους Γκαρσία, Μογκούλκοτς και Παστούσιακ, οι οποίοι δεν διαχειρίστηκαν καθόλου σωστά το ματς.

Η ομάδα των Γιώργου Βόβορα και Φραγκίσκου Αλβέρτη μπήκε στο παρκέ με διάθεση να παλέψει, όμως κάποια νεκρά διαστήματα και κυρίως το άσχημο δεύτερο δεκάλεπτο (17-26) κόστισαν στους γηπεδούχους. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έμεινε πίσω ακόμα και με 15 πόντους (46-61) στο 28ο λεπτό, όμως στο τέλος πάλεψε για τη νίκη, κυρίως χάρη στη συγκλονιστική προσπάθεια του Νικ Καλάθη. Ο έμπειρος γκαρντ σημείωσε νταμπλ νταμπλ με 24 πόντους και 11 ασίστ, όμως οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την μεγάλη ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στο 7-7 η Ολίμπια Μιλάνο, που είχε σε πρώτο πλάνο τους Αρτούρας Γκουντάιτις και Κέρτις Τζέρελς.

Πάντως ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει ένσταση. Αιτία ήταν ο χρόνος που κύλησε στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα. Κι αυτό γιατί το χρονόμετρο από το 2.01 πήγε στο 1.48, με τους διαιτητές να πηγαίνουν στη γραμματεία για να ελέγξουν τον χρόνο, χωρίς όμως να προχωρούν σε κάποια αλλαγή.

Μάλιστα, από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ζήτησαν και το βίντεο του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο για το λόγο αυτό.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο εκφράζουν σιγουριά πως θα δικαιωθούν, καθώς τονίζουν πως έχουν απόλυτο δίκιο στην ένσταση που έχουν καταθέσει αμέσως μετά το πέρας του αγώνα με την ιταλική ομάδα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.