
Ο Χρήστος είναι 46 ετών και ζει εδώ και αρκετά χρόνια στους δρόμους της Αθήνας. Περνάει τον περισσότερο χρόνο του γράφοντας ποιήματα και ζωγραφίζοντας, κάτι που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.
Εδώ και πέντε χρόνια κοιμάται σε ένα συγκεκριμένο σημείο της οδού Σταδίου. Το χριστουγεννιάτικο δεντράκι στο σημείο τέτοιες μέρες είναι ένα αναγνωρίσιμο σκηνικό για τους περαστικούς. Όμως δεν είναι πια εκεί.
«Το δέντρο το πήρε ο δήμος, μαζί με την ταυτότητα μου, το πέταξαν. Και δε φταίει ο δήμος, ένας από όσους οδηγούν αυτοκίνητα του δήμου κάθε χρόνο μου κάνει το ίδιο. Πετάει τα ρούχα και τα παπούτσια μου» είπε στην ΕΡΤ.
Προσθέτει πως για έξι μήνες στερείται τα φάρμακα του. Επίσης, εκτός από το δέντρο ο Χρήστος λέει πως του έχουν πάρει και το μπλοκ ζωγραφικής όπως και τους μαρκαδόρους του. Με αυτά δημιουργούσε εικόνες τις οποίες έδινε σε περαστικούς και παιδιά.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το «ψηφιακό στρατηγείο» της Καρυστιανού
- Ο μεγάλος – και δύσκολος – στόχος του Πιερρακάκη με το ΑΕΠ της χώρας
- Η επεξήγηση Μαρινάκη στην ατάκα του πρωθυπουργού για το «ίδρωμα της φανέλας»

Τι είναι το Exodos; Εσύ!
Λίγο πριν μπει το ΣΚ, ακούμε Stolen Mic στο Αιγάλεω και πίνουμε μπίρες στην Τεχνόπολη
«Cleansed»: Μια ιστορία αγάπης, ακραίας βίας, υψηλού συμβολισμού και ευγενούς ποίησης

Kουίζ Γεωγραφίας «Βρες τη σημαία»: To ‘χεις να βρεις ποια σημαία ανήκει πού ή μπα;
Κουίζ «Διάσημα Λογότυπα» : Μπορείς το 10/10 στο κουίζ που οι περισσότεροι την πατάνε ενώ τα βλέπουν κάθε μέρα;
Κουίζ ”Animal Kingdom”: Μπορείς το 10/10 στο απόλυτο κουίζ για το ζωικό βασίλειο;
