Εύκολη νίκη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποχρεώσε τη Ρεάλ στην πρώτη της ήττα στην Ευρωλίγκα

Δεν αντιμετώπισαν προβλήματα οι Πειραιώτες κόντρα στην Γκραν Κανάρια.

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και με μία εξαιρετική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Γκραν Κανάρια (98-77) και έπιασε την Εφές στη τέταρτη θέση της Regular Season της Euroleague.

Πρωταγωνιστές οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης για τους νικητές.

Εύκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με… φόρα από την Βαρκελώνη, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ κέρδισε εύκολα την Γκραν Κανάρια (98-77) και έφτασε στην 9η φετινή της στη Regular Season της Euroleague, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο την τελευταία διαβολοβδομάδα για το 2018.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα και δεν απειλήθηκαν σε καμία περίπτωση από τους Ισπανούς, πετυχαίνοντας ακόμα μία νίκη που τους έφερε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Σε πρώτο πλάνο για τους νικητές οι… παλιοσειρές Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, ενώ σημαντικές λύσεις έδωσαν και οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος και Ζακ ΛεΝτέι.

Πλέον, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσει να κλέισει ιδανικά τον πρώτο γύρο της Regular Season με διπλό στην έδρα της Νταρουσάφακα (27/12).

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.