Συγκλονιστική περιγραφή για τον 6χρονο που πνίγηκε με το λουρί του σκύλου

Συγκλονιστική περιγραφή για τον 6χρονο που πνίγηκε με το λουρί του σκύλου

Την τραγωδία με τον 6χρονο που έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι από το λουρί του σκύλου στο Παλαιό Φάληρο, περιέγραψε η κάτοικος του διπλανού σπιτιού στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 

Η γυναίκα που μένει στο δίπλα ακριβώς σπίτι, άκουσε τις κραυγές της μητέρας στις 15:30 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης και έτρεξε έξω να δει τι συμβαίνει. Τότε αντίκρυσε τη μητέρα να κρατά το παιδί στην αγκαλιά της – ήταν στην αυλή – και τη δασκάλα του μικρού να καλεί ασθενοφόρο.

Αμέσως μετά έσπευσαν ο πατέρας και ο θείος του παιδιού και του έκαναν μαλάξεις, ενώ του έδιναν και το φιλί της ζωής. Στο σημείο έσπευσε και διασώστης που προσπαθούσε να επαναφέρει το παιδί.

Με το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο, το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Όπως είπε η γειτόνισσα, δυστυχώς «φαινόταν το παιδάκι», ότι δεν θα τα καταφέρει. Το τραγικότερο όλων είναι ότι το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η ίδια με τη μητέρα και τον θείο του παιδιού πανηγύριζαν για το ότι το παιδί αναπνέει, έμαθαν ότι κατάληξε.

Όπως είπε, τέλος η γειτόνισσα, μπαίνοντας μέσα στο σπίτι, είδε το τραπεζάκι αναποδογυρισμένο πάνω στο κρεβάτι του παιδιού και το λουρί του σκύλου να κρέμεται από ένα καρφί στον τοίχο. Όπως φαίνεται και της είπε και η δασκάλα του, το παιδί προσπάθησε να πιάσει το λουρί του σκύλου.

«Η γυναίκα ήταν μόνη της στο σπίτι και μαγείρευε», είπε τέλος, τονίζοντας ότι μέσα σε μια στιγμή έγινε το κακό και κανένας δεν μπορεί να το αποφύγει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.