Ανατροπή στον τελικό του GNTM! Η αλλαγή που φέρνει τα πάνω κάτω στην ανάδειξη της νικήτριας

Ανατροπή στον τελικό του GNTM! Η αλλαγή που φέρνει τα πάνω κάτω στην ανάδειξη της νικήτριας

Απόψε ο μεγάλος τελικός του GNTM. Τα τρία κορίτσια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο, η Μαριάννα Παινέση, η Ειρήνη Καζαριάν και η Εβελίνα Σίτσκο θα πάρουν μέρος στις τελευταίες δοκιμασίες και μία από αυτές θα αναδειχθεί το Greece’s Next Top Model.

Όμως, η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου από την εκπομπή της για τον μεγάλο τελικό μάλλον ανατρέπει τα δεδομένα, αφού αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια.

Και ενώ μέχρι σήμερα ήταν εύκολο να συμπεράνουμε ότι η μεγάλη νικήτρια θα είναι η Εβελίνα, η αγαπημένη των κριτών που συνήθως παίρνει τις καλύτερες κριτικές, φαίνεται πως ίσως και να έχουμε ανατροπή.

Όπως είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο τελευταίο μισάωρο του τελικού που θα είναι live, θα συμβεί κάτι μή αναμενόμενο. Το κοινό θα έχει συμμετοχή στην ανάδειξη της νικήτριας.

Συγκεκριμένα, είπε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»:

«Θα είναι μία φαντασμαγορική βραδιά. Το αποτέλεσμα θα είναι live! Μία θα είναι η νικήτρια αλλά θέλω να πω κάτι που έχει ενδιαφέρον, εσείς που παρακολουθείτε το Next Top Model, θα είστε κριτής και εσείς θα δώσετε το τελικό αποτέλεσμα… Θα μπορείτε να ψηφίστε ποια θέλετε να είναι η νικήτρια»!

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.