Η μαρτυρία φίλου των κατηγορούμενων για το βράδυ της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

Η μαρτυρία φίλου των κατηγορούμενων για το βράδυ της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

«Να τη φέρω εκεί στο σπίτι σου; Αρκεί να έχει κρεβάτι», μου είπε ο 19χρονος και μέσα από το τηλέφωνο άκουσα και τη φωνή της κοπέλας...

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο φίλος του νεαρού Αλβανού είπε πως του τηλεφώνησε στις 00:00 της 27ης Νοεμβρίου και του είπε να πήγαινε με την φοιτήτρια στο σπίτι του με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά και οι τρεις τους, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

«Να τη φέρω εκεί στο σπίτι σου; Αρκεί να έχει κρεβάτι», μου είπε ο 19χρονος και μέσα από το τηλέφωνο άκουσα και τη φωνή της κοπέλας.

Ο ίδιος νόμιζε πως έψαχνε κάποιο σπίτι σε κοντινή απόσταση, αλλά δεν έδωσε περισσότερη σημασία. Στις τρεις παρά του τηλεφώνησε ξανά και του είπε να βρεθούν γιατί είχε τελειώσει με τη φοιτήτρια.

Εκ των υστέρων, όπως του είπαν και από την ασφάλεια, ενδεχομένως εκείνη την οι δύο νεαροί να αναζητούσαν κάποιο άλλοθι και γι’ αυτό του τηλεφώνησαν.

Το Σάββατο 1η του μήνα, ο νεαρός βρέθηκε με τον 19χρονο και μάλιστα τον ρώτησε τι είχε γίνει με την Ελένη.

« “Πάει τελείωσε αυτό”, μου είπε και δεν έδωσα συνέχεια. Ήταν πολύς νευρικό. Αν του έλεγες ένα “ρε” μπορεί να σε έδερνε. Ήταν λίγο αγχωμένος και διαφορετικός από άλλες φορές», είπε.

Μάλιστα κάποιος του τηλεφώνησε και έφυγε αμέσως μόνος του φανερά ανήσυχος.

Τέλος ο Ροδίτης είχε εξαφανιστεί και δεν έβγαινε στα γνωστά τους στέκια. Ο ίδιος είχε πει στον νεαρό που μίλησε στον ΑΝΤ1 ότι είχε μπλεχτεί σε έναν καυγά και επειδή φοβόταν να μην μπλέξει με την αστυνομία δεν έβγαινε από το σπίτι του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.