Μεγάλη νίκη ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη!

Μεγάλη νίκη ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον τρομερό Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός πέρασε από την Βαρκελώνη (69-60), πέτυχε ακόμα ένα σπουδαίο διπλό και συνεχίζει νικηφόρα τη μάχη για την πρώτη τετράδα της Regular Season της Euroleague.

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό στην Ισπανία. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πέρασε από την έδρα της Μπαρτσελόνα (69-60) και πέτυχε ακόμα ένα σημαντικό διπλό, μετά τα θετικά αποτελέσματα στις έδρες της Μπασκόνια, της Χίμκι και της Μπάγερν Μονάχου. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 8-5 και έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την πρώτη πεντάδα της Regular Season της Euroleague, ενώ η Μπάρτσα έπεσε στο 6-7, χάνοντας έδαφος.

Παρά τη νευρικότητα και την αστοχία που προέκυψε στη ροή του ματς, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και έπαιξαν με μεγάλη συγκέντρωση στο «Παλαού Μπλαουγκράνα». Κορυφαίος των Πειραιωτών ήταν ο εξαιρετικός Νίκολα Μιλουτίνοφ, που κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες με ρεκόρ καριέρας σε ριμπάουντ και ranking, ενώ μεγάλες βοήθειες έδωσαν οι Βασίλης Σπανούλης και Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στοχεύει στο 2/2 στην τελευταία διαβολοβδομάδα του 2018 κόντρα στην Γκραν Κανάρια στο ΣΕΦ (20/12, 21:00).

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.