Άγρια κόντρα Μητσοτάκη – Βούτση στη Βουλή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια κόντρα Μητσοτάκη - Βούτση στη Βουλή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιο σχόλιο προκάλεσε την οργή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Άγριος καβγάς μεταξύ του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ξέσπασε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μητσοτάκης έκανε παρατήρηση σε βουλευτή που τον διέκοπτε. Το θέμα προσπάθησε να λύσει ο κ. Βούτσης, αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα και ξέσπασε κόντρα μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου της βουλής.

“Αν βαρεθήκατε να φύγετε. Να βγείτε έξω” είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προκαλώντας την αντίδραση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση : ” “Θα απευθύνεστε στο Σώμα δια του Προεδρείου. Δεν προεδρεύετε εσείς εδώ” του είπε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Το σχόλιό του προκάλεσε την οργή του κ. Μητσοτάκη ο οποίος τον κατηγόρησε ότι λειτουργεί ως κομματικός Πρόεδρος ή ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

“Αν δεν μπορείτε ή αν δεν θέλετε να προεδρεύσετε να κατεβείτε κάτω. Μην μου υψώνετε εμένα τον τόνο της φωνής σας. Μην ουρλιάζετε. Δεν μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη. Μας είπατε ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Το καταλάβαμε” είπε ο κ. Μητσοτάκης.

“Εσείς είστε τέσσερα χρόνια σε προεκλογική περίοδο”, απάντησε ο κ. Βούτσης.

Δείτε τι συνέβη:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.