Μητέρα 21χρονου: «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της Ελένης»

Μητέρα 21χρονου: «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της Ελένης»

Συγγνώμη εκ μέρους του γιου της για τον φρικτό θάνατο της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη ζητά από τους γονείς της η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της μαζί με έναν 19χρονο Αλβανό. 

«Ως μητέρα, πρώτα απ’ όλα, καταλαβαίνω τον πόνο και την οδύνη της μητέρας, αλλά και του πατέρα της άτυχης Ελένης. Εύχομαι κανένας να μην περάσει αυτή τη δοκιμασία. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει και θα κρίνει τον γιο μου», είπε η μητέρα του 21χρονου στην εφημερίδα Real News.

Αυτό που ζητά η ίδια είναι να μάθει την αλήθεια για όσα συνέβησαν στο σπίτι της στους Πεύκους και είχαν την τραγική κατάληξη του θανάτου της άτυχης φοιτήτριας.

«Θέλω να μάθω ποιος από τους δύο έκανε τι. Το βάρος της ευθύνης του καθενός. Η ζωή μας έχει γίνει ένας εφιάλτης, όπως και της οικογένειας της άτυχης Ελένης. Έχουμε στιγματιστεί και δυστυχώς καθημερινά βιώνουμε περιστατικά άγνωστα σε εμάς. Δε δικαιολογώ τον γιο μου για ό,τι έκανε. Θα πρέπει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με τις συνέπειες των πράξεών του», είπε.
Η μητέρα του 21χρονου δεν έκρυψε επίσης τους φόβους της για την τύχη του γιου της μέσα στις φυλακές, μετά και από την επίθεση που δέχθηκε ο 19χρονος συγκατηγορούμενός στις φυλακές Αυλώνα.

«Συγγνώμη να ζητήσουν από τα ίδια τους τα παιδιά, όχι από εμάς. Το κορίτσι μας δε γυρίζει πίσω. Τα παιδιά τους πήγαν στη φυλακή και δεν ξέρω πόσα χρόνια θα μείνουν εκεί. Να ζητήσουν συγγνώμη από τα παιδιά τους γιατί δεν τα έζησαν από κοντά», είπε ο πατέρας την Ελένης Τοπαλούδη.

Ο κύριος Γιάννης Τοπαλούδης δε δέχτηκε τη συγγνώμη της μητέρας του Ροδίτη και ξεκαθάρισε ότι πλέον όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία για εκείνον και την οικογένειά του.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.