Η δήλωση του Γκλέτσου για τον Γαβρόγλου που προκάλεσε σοκ!

Η δήλωση του Γκλέτσου για τον Γαβρόγλου που προκάλεσε σοκ!

Ανεπιθύμητο χαρακτήρισε τον υπουργό Παιδείας ο δήμαρχος Στυλίδας, με αφορμή την στάση που κράτησε για το Πανεπιστήμιο Στερεάς.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, έστειλε από τον Γοργοπόταμο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος σχετικά με το Πανεπιστήμιο Στερεάς.

Ο κ. Γκλέτσος χαρακτήρισε Persona non grata (ανεπιθύμητο) τον κ. Γαβρόγλου, απαγορεύοντας του την διέλευσή από τη Στερεά ακόμη και από αέρος!

Δείτε το παρακάτω χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του κ. Γκλέτσου που μετέδωσε το lamiareport.gr :

Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο της παρουσίασης ενός μεγάλου μέρους του ψηφοδελτίου της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης (Η Στερεά Στο Επίκεντρο) το μεσημέρι της Παρασκευής στο χώρο του μνημείου της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης στο Γορογπόταμο.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία σημειώνοντας το συμβολισμό και τη σημασία της ενότητας προκειμένου «να γίνουν πολλά για την Περιφέρεια και τον τόπο».

Εκεί λοιπόν ο υποψήφιος για την Περιφέρεια της Στερεάς, ανακοίνωσε 37 από τα 66 ονόματα του ψηφοδελτίου του, παρουσιάζοντας βασικά στοιχεία του προγράμματος που θέλει να υλοποιήσει για τη Στερεά Ελλάδα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.