Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Νέες καταγγελίες για τους κατηγορούμενους – ΒΙΝΤΕΟ

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Νέες καταγγελίες για τους κατηγορούμενους - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο κοπέλες, μια εκ των οποίων ανήλικη, λύνουν τη σιωπή τους και μιλούν για το δικό τους «πέρασμα» από το σπίτι στους Πεύκους, όπου κακοποιήθηκε η 21χρονη φοιτήτρια.

Η Ελένη Τοπαλούδη βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια παραλίας στη Ρόδο και οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία, δίνουν μάχη για να αποφύγουν τα ισόβια. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται και πολλά κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης συμπληρώνονται. Καθημερινά αποκαλύπτονται νέες μαρτυρίες για τους κατηγορούμενους που αξιολογούνται με προσοχή.

Νέες ανατριχιαστικές καταγγελίες για τους δυο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη που πέρασε το κατώφλι του σπιτιού όπου οι δυο άντρες ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακόμη δυο νεαρές κοπέλες είχαν πάει στο σπίτι στους Πεύκους με την μια μάλιστα να είναι ανήλικη. Αυτές οι δύο κοπέλες έλυσαν τη σιωπή τους στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Περιέγραψαν όσα έζησαν και πως απέφυγαν, όπως λένε, τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.